Bekijk onze cursussen en trainingen

Denken+doen=durven

Denken+doen=durven is een groepsbehandeling voor kinderen van 8-12 jaar die aanhoudend bang zijn voor situaties die niet gevaarlijk zijn. Er is sprake van te grote angsten of zorgen en deze angsten belemmeren de kinderen in hun dagelijks leven. Training start op 29 augustus in Ridderkerk.

Bijeenkomst: Spelen en bewegen met uw baby

Voor ouder(s) met een baby van 3 maanden tot 1 jaar. Het Centrum voor Jeugd en gezin organiseert een themabijeenkomst over hoe u uw baby op eenĀ positieve en speelse wijze kunt ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling. We zingen liedjes, spelen met eenvoudig materiaal dat in vrijwel ieder huishouden aanwezig is en u krijgt suggesties om uw […]

Spelen en bewegen met je baby

Door te spelen ontdekken baby’s de wereld om zich heen. Samen spelen en bewegen geeft plezier en versterkt de band tussen jou en je baby. Bovendien stimuleert het de ontwikkeling. Spelenderwijs bewegen is net zo belangrijk als de dagelijkse verzorging: het is een voedingsbodem voor een gezond en gelukkig kind! Je bent daarom van harte welkom bij een van de bijeenkomsten Spelen en bewegen met je baby die geregeld worden gegeven in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk.

Inloopspreekuur

Wekelijks organiseert CJG Albrandswaard een inloopspreekuur waar je terecht kunt met al je vragen over gezondheid, opgroeien en opvoeden. Daarnaast kun je altijd een afspraak maken met de pedagoog of binnenlopen bij de lactatiekundige.